Michel Design Works – povestea unui brand din SUA cu productie in Anglia

Deborah Michel si sotul ei Bruce au creat acum peste 30 de ani compania Michel Publishing. Pornind de la notes-uri, jurnale si carnetele, compania a crescut si s-a dezvoltat treptat in ceea ce este acum Michel Design Works: brand renumit in industria globala de cadouri. Compania si-a dublat vanzarile adaugand produse noi in portofoliu: decoratiuni pentru casa, sapunuri, lumanari.

MichelDesign_01_0

Designul unic al ambalajelor este cel care atrage cumparatorii. Nu ai nevoie de cutie sau hartie pentru cadou. Sapunurile mici sunt impachetate intr-o cutie de carton cu design vintage. Sapunurile mari sunt ambalate in hartie si ornate cu un sigiliu elegant cu sigla Michel Design Works. Fiecare lumanare are o cutie de carton cu capac si design vintage.

Deborah Michel este cea care creeaza designul produselor, inspirata fiind de obiecte precum o geanta de voiaj veche, o poza sepia udata cu apa, o rama foto fisurata. Fiecare din aceste obiecte are un romantism, o istorie aparte pe care Deborah o transpune in desenele de pe fiecare ambalaj.

Michel Design Works creeaza produse de lux si naturale pentru baie si decor. Sapunurile sunt fabricate in Sussex, Anglia cu ingrediente naturale. Lumanarile sunt 100% din ceara, netoxica. Tavitele din lemn sunt create manual cu tehnica decupajului. Cu asemenea trasaturi, nu este de mirare ca Oprah le-a selectat si publicat in revista ei, in 2010: O, the Oprah Magazine.

O Mag

Compania a avut initial 4 angajati locali si cativa designer colaboratori. Acum echipa s-a marit atat in SUA dar si in Anglia, prin parteneriatul pe care il au cu un producator de sapunuri din Sussex. Sapunurile sunt printre cele mai vandute produse de la Michel Design Works iar faptul ca sunt fabricate in Anglia le ofera un farmec aparte.

Produse Michel Design Works online: https://giftstudio.ro/brands/michel-design-works/

(Sursa: http://www.westchestermagazine.com/Westchester-Magazine)

 

Oana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twelve + one =