Cum cumpar ?

Comanda online de pe site-ul www.giftsudio.ro si primesti produsele acasa. Totul fara sa te mai deplasezi sau sa cauti prin magazine. Economiseste timp si bani.

Cum comand?

In modul vizualizare produse (lista de produse) la mouse over peste fiecare produs are posibilitatea de Quick View si un buton de Adauga in Cos. Chiar din acest pas puteti sa vizualizati rapid produsele si sa le adaugati in cosul de cumparaturi.

In pagina de detalii a produsului puteti sa vedeti descrierea scurta si completa a produsului, specificatiile tehnice si buton de „Adauga in cos”. Pentru produsele care au mai multe optiuni de culoare sau ambalare, selectati optiunea dorita pentru a putea vizualiza butonul de „Adauga in Cos”. 

Dupa ce aveti toate produsele alese in cos, apasa pe „COS” ( in partea dreapta, sus) si ai optiunile de: vezi cumparaturi sau finalizeaza comanda. In pagina de „Vezi cumparaturi” poti sa modifici cantitatea produselor din cos, sa adaugi un cod de cupon sau sa vezi costurile totale. In pagina de „Finalizeaza comanda” trebuie sa introduci datele de facturare si livrare. Daca doresti, poti sa salvezi datele pentru a crea un cont.

Cum platesc?

Plata se poate face online, prin transfer bancar sau prin ramburs la sosirea coletului prin curier.

Pentru plata prin transfer bancar va rugam sa mentionati numarul comenzii. Datele noastre sunt: ALEMAN BUSINESS GROUP. Cont bancar:

Cum pot returna produsul / o comanda?

Returul este gratuit si  poate fi facut in 14 zile de la data achizitiei. Va rugam sa ne contactati pe e-mail: comenzi@giftstudio.ro si sa ne indicati adresa de unde va fi ridicat coletul de retur de catre curier.

In ce conditii pot returna produsele?

In orice situatie de returnare a produselor (chiar si cand returnarea ii este imputabila Giftsudio.ro – colete deteriorate, produse gresit facturate/gresit livrate, produse cu defecte de fabricatie), acestea trebuie sa fie in aceeasi stare, in ambalajul original, cu etichetele intacte si impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura, certificate de garantie etc.). Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi conditie ca la primire: fara deteriorari, fara defecte (cu exceptia viciilor ascunse si exceptand defectele deja semnalate de client in corespondenta cu giftsudio.ro).

In orice situatie de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost trimise Clientului, in ambalajul original si impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura, certificat de garantie etc.). Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi conditie ca la primire: fara defecte (cu exceptia viciilor ascunse si exceptand defectele deja semnalate de Client in corespondenta cu giftstudio.ro). Produsele ce constituie un set trebuie returnate ca set.

Conform art. 10 lit. c din O.G. 130/2000 giftstudio.ro isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea produselor care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada (perisabile) ori deteriora rapid, cum ar fi produse de lenjerie intima, costume de baie, ciorapi si produse cosmetice desigilate, produse alimentare. Pe fiecare pagina de produs exista informatia privind posibilitatea de retur. Produsele ce constituie un set trebuie returnate ca set.

Care este valoarea minima a comenzii?

Nu exista o valoare minima a comenzii, in schimb ne rezervam dreptul de a refuza comenzile ale caror informatii sunt incomplete. Va rugam sa scrieti corect toate datele de facturare, livrare pentru a putea fi contactat de curier in cel mai scurt timp.