Protectia datelor personale

Giftstudio.ro este website creat si gestionat de Aleman Business Group.

Aleman Business Group este inregistrat in Registrul Operatorilor de Date cu Caracter Personal sub numarul 23431 din data de 23.09.2015.

Categoriile de date personale prelucrate sunt: numele si prenumele, telefon/fax, adresa (domiciliu/resedinta), e-mail, imagine, date bancare, date de geolocalizare/date de trafic.

Atunci cand un utilizator isi creeaza un cont pe www.giftstudio.ro, va primi comunicari comerciale din partea giftstudio.ro.

Datele colectate cu privire la newslettere si alerte sunt confidentiale.

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, giftstudio.ro are obligatia de a prelucra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de Utilizatori.

Scopul colectarii datelor cu caracter personal este: reclama, marketing, publicitate, statistica, informarea Clientilor privind situatia contului lor de pe giftstudio.ro, informarea Clientilor privind evolutia si starea Comenzilor.

Completarea de catre utilizatori a formularelor pe site echivaleaza cu acceptarea neconditionata ca aceste date sa fie incluse in baza de date a giftstudio.ro si cu utilizarea si prelucrarea de catre giftstudio.ro, furnizori de servicii de servicii de marketing, curierat, servicii de plata / bancare.

Clientilor le sunt garantate drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale. Clientii au dreptul de a solicita stergerea totala sau partiala a datelor cu caracter personal. Clientul poate solicita oricare dintre drepturile enumerate mai sus in baza unei cereri scrise, semnate si datate, inaintata catre sediul ALEMAN BUSINESS GROUP.

Refuzul furnizarii acestor date determina imposibilitatea onorarii Comenzilor.

In cazul in care Clientul isi modifica prin utilizarea formularelor de pe site datele personale livrate deja catre giftstudio.ro si exista Comenzi in derulare, Comenzile isi pastreaza datele de la momentul plasarii Comenzii iar livrarea produselor se va face luandu-se in considerare datele nou modificate.

giftstudio.ro nu solicita utilizatorilor sai prin niciun mijloc de comunicare (telefon/e-mail etc) informatii confidentiale, date despre conturi bancare, parole personale etc. In cazul in care utilizatorul le divulga unor terti, acesta poarta intreaga responsabilitate pentru actiunile sale. Astfel, in cazuri de divulgare de astfel de date, utilizatorul nu poate tine raspunzator pe giftstudio.ro pentru niciun fel de prejudiciu.

ALEMAN BUSINESS GROUP SRL

Nr. Reg.Com.: J32 /731 /2015 / CUI: 34852260

Adresa sediul social: nr.534, Apoldu de Sus, Sibiu

Ing Bank, Cont IBAN: R027 INGB 0000 9999 0518 5948

E-mail: office@giftstudio.ro